Muslimsk leder støtter Holocaust-fornægter

David Irving med sin bog, hvori han fornægter Holocaust.

Organisationen Muslim Public Affairs Commitee (MPAC) støtter den omstridte engelske historiker David Irving, der tidligere i år i Østrig fik en dom på tre års fængsel for sin fornægtelse af Holocaust. Asghar Bukhari, der er stiftende medlem af organisationen, som kalder sig Storbritanniens største muslimske menneskeretsgruppe, støtter Irving både moralsk og økonomisk. Bukhari er samtidig en fremtrædende repræsentant for islam i Storbritannien.

Djævelen triumferer, når gode mennesker tier
Asghar Bukhari kontaktede David Irving efter at have læst hans hjemmeside. Det skete med en mail, hvor han citerede filosoffen John Lockes "Alt, hvad der skal til, for at djævlen triumferer, er at gode mennesker tier".

I samme mail forsikrer han den omstridte historiker og erklærer, at mange mennesker står bag ham i hans kamp for sandheden. Derudover lover han et økonomisk bidrag på 60 engelske pund til Irvings fond. Samtidig har Bukhari på nettet opfordret en række muslimske hjemmesider til at samle ind til David Irvings Fond.

Dømt for at forfalske historien
David Irving blev stillet for retten i Østrig, da han kom til landet for at deltage i en konference arrangeret af den iranske præsident, Mahmoud Ahmadinejad, der skulle drøfte "sandheden om Holocaust". I dommen i den østrigske højesteret hed det bl.a., at den dømte forfalsker historien og fornægter sandheden.

Antisemitisk organisation
MPAC blev i 2004 nægtet adgang til engelske universiteter. Det skete, efter at den muslimske organisation af de Engelske Studenters Nationale Union blev stemplet som antisemitisk. Organisationen, der spiller en fremtrædende rolle i det muslimske samfund, udsendte forud for det seneste parlamentsvalg lister over opstillede kandidater, der havde forbindelse til Israel med opfordring til muslimer om ikke at give dem deres stemme.