BILLEDSERIE: Tværreligiøs mode på podiet

Modeller deltager i inSALAAM inSHALLOM udstillingen i TelAviv den 27. november 2011. Bag projektet står det New York-baserede avantgarde-modehus threeASFOUR. Udstillingen kombinerer velkendte symboler fra jødedommen og islam. Foto: NIR ELIAS.

Modefolk forsøger at gå foran i bestræbelserne på at forene jøder og muslimer. Se billeder fra modeudstillingen "inSalaam inShalom"

Med udstillingen "inSalaam inShalom" i den israelske by Tel Aviv vil modehuset threeASFOUR proklamere, at jødedom og islam kan leve side om side, skriver New York Times.

"Mode og skønhed kan fremme sammenhold og enhed i forskellige lande og kulturer," fortæller en af designerne bag projektet, Adi Gil.

"Vi håber, at vi kan inspirere andre til at arbejde sammen og ikke være bange for det."

Se billeder fra udstillingen ovenfor.

Videoen fra threeASFOUR viser "inShalaam inShalom" kollektionen.

Det New York-baserede modehus "threeASFOUR" anlagde en uformel stil med backgammon som et centralt element i udstillingen. Modellerne skiftedes blandt andet til at gå hen til et bord med et backgammon-spil, sætte sig ned, slå med terningerne og rykke spillebrikkerne. Foto: NIR ELIAS.
En besøgende ser på installationer ved udstillingen inSALAAM inSHALLOM i Tel Aviv den 27. november 2011. Foto: NIR ELIAS.
Journalister og modeeksperter vurderer den nye kollektion. Tøjet var designet af kunstnere som Yoko Ono, Joseph Dadoune og Jessica Mitrani. Foto: NIR ELIAS.