Søges: Skribenter til religion.dk og kristendom.dk

Følger du med i den aktuelle religionsdebat eller interesserer du dig for tro, eksistens, kirke og religion? Så kan du søge om at blive fagredaktør på Kristeligt Dagblad. Foto: Nima Stock

Kristendom.dk og religion.dk søger engagerede og velskrivende skribenter med viden om religion

Har du lyst til at engagere dig i formidlingen af religionshistorie, teologi, kirkehistorie, nyheder, baggrund og holdningsartikler om religion? Så bliv fagredaktør på Kristeligt Dagblads portaler kristendom.dk. eller religion.dk.

Kristendom.dk og religion.dk henvender sig til alle, der på den ene eller anden måde søger oplysning om eller er interesseret i kristendom og religion. Gennem nyheder, reportager, interviews og baggrundsartikler bringer portalerne religionernes verden ud til de månedligt mere end 250.000 besøgende.

Som fagredaktør får du en enestående mulighed for at sætte præg på kristendoms- og religionsformidlingen i Danmark.

Som fagredaktør skal du skrive artikler om religion. Du får erfaring med at skrive og modtage feedback på dine artikler, så du skal have lyst til at sætte dig ind i nye ting.

Stillingen er ulønnet.

Vi forventer at:

  • Du har viden om kristendom og religion
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du behersker et korrekt dansk og skriver hurtigt
  • Du har et godt kendskab til internettet
  • Du har lyst til at lære nyt

Der arbejdes hjemmefra. Stillingen indebærer 4 timers arbejde om ugen.

Kristeligt Dagblad stiller avisabonnement og telefon til rådighed for arbejdet. Derudover dækker Kristeligt Dagblad udgifter til relevante bøger.

Send din ansøgning, vedlagt cv, eksamensudskrift og anbefalinger samt en kort artikel (1-2 sider), som du selv har skrevet, og som du vurderer vil kunne bruges på vores portaler, til:

Kristeligt Dagblad
att. Anne-Sofie Holm
Redaktør for kristendom.dk og religion.dk
Vimmelskaftet 47
1161 København K

Telefon: 41 74 19 80
Email: asholm@k.dk