Nyt undervisningsmateriale: Historien om julen

Hvad skete der den første jul? Hvad fejrer vi de forskellige juledage, og hvor kommer vores juletraditioner fra? Alt det og meget mere kan man læse i vores nye e-bog til brug i folkeskolens kristendomsundervisning. Foto: Kristeligt Dagblad

Hvad handler julen om? Ny e-bog til undervisningsbrug giver en introduktion til den kristne juls historie og traditioner

Julen er en af de mest folkelige højtider i Danmark. Vi tænder adventskrans, pynter op til jul og nyder julemad og julebag. De fleste danskere ved, at vi i julen fejrer, at Jesus blev født, og mange kan synge med på Et barn er født i Betlehem.

Men hvad foregik der den første jul? Hvor længe har man fejret jul? Hvor stammer alle juletraditionerne fra?

Alt dette og meget mere kan du læse om i en ny e-bog, som egner sig til undervisningsbrug i for eksempel folkeskolens kristendomsundervisning på mellemtrinnet og i de ældste klasser.

E-bogen rummer blandt andet en guide til julens steder, en gennemgang af de forskellige jule-helligdages betydning, et besøg i den grotte, hvor man mener, Jesus blev født, juletræets og julegavens historie samt en quiz.

E-bogen koster 299 kroner, og med købet følger retten til at kopiere i 25 eksemplarer.

Kig i e-bogens første sider her.

Køb e-bogen her.