Snart på religion.dk: Julekalenderen "En uforklarlig oplevelse"

"En uforklarlig oplevelse" er temaet for religion.dk's julekalender i år. 24 danskere fortæller om et møde med det guddommelig, med en engel eller med efterlivet. Læs med fra på søndag. Her ses nogle af de deltagende: Journalist Iben Thranholm, biskop Steen Skovsgaard, programchef Thomas Breinholt, overrabbiner Bent Lexner, professor Rane Willerslev, folketingsmedlem Pia Kjærsgaard, forfatter Jens Blendstrup og tv-vært Camilla Ottesen. Foto: , Iris, Leif Tuxen

"Der er mere mellem himmel og jord". Fra på søndag kan du følge med i religion.dk's julekalender, hvor 24 danskere frem mod jul fortæller om en oplevelse, som ikke umiddelbart kan forklares

"Der er mere mellem himmel og jord," siger vi til hinanden, når vi oplever eller hører om noget, der ikke kan forklares logisk.

Historien om julen er fyldt af overnaturlige elementer: engle bryder ud i sang, Maria, Josef og de vise mænd får vigtige beskeder gennem drømme eller ved englebesøg, og Guds søn bliver født af en jomfru.

Mange danskere oplever også, at de har set engle eller oplevet noget uforklarligt, der tolkes som guddommelig indgriben eller besøg af afdøde.

Derfor hedder religion.dk's julekalender i år "En uforklarlig oplevelse". Her fortæller 24 danskere om en uforklarlig oplevelse. Du kan her møde tv-vært Camilla Ottesen, forfatter Jens Blendstrup, folketingsmedlem Pia Kjærsgaard, programchef på TV2 Thomas Breinholt, professor Rane Willerslev, journalist og katolik Iben Thranholm, overrabbiner Bent Lexner, biskop Steen Skovsgaard og mange andre, som har haft uforklarlige oplevelser.

Følg med fra den 1. december her på religion.dk. Den daglige låge åbnes på forsiden hver dag, og alle afsnit kan læses på julekalendersiden.

Glæd dig. Glædelig december!

"En uforklarlig oplevelse" er temaet for religion.dk's julekalender i år. 24 danskere fortæller om et møde med det guddommelig, med en engel eller med efterlivet. Læs med fra på søndag.