Opslag

Vil du have erfaring med tekstredigering?

Er du vores nye tekstopsætter? Foto: IRIS

Har du lyst til at formidle synspunkter om religion? Så bliv frivillig fagredaktør på Kristeligt Dagblads portaler kristendom.dk. og religion.dk

Har du lyst til at engagere dig i formidlingen af religion? Så bliv frivillig tekstopsættende fagredaktør på Kristeligt Dagblads portaler kristendom.dk. eller religion.dk. 

Om religion.dk og kristendom.dk
Et stærkt panel kommenterer hver dag på kirkens, religionernes og troens rolle i samfundet i dag. Som frivillig tekstopsætter og fagredaktør arbejder du med deres tekster og får dermed mulighed for at sætte præg på kristendoms- og religionsformidlingen i Danmark.

Hvad søger vi?
Vi søger nu en ny fagredaktør til at redigere og opsætte analyser og synspunkter. Fagredaktørerne skal også hjælpe med at lave informationssøgning på de to sites og besvare brevkassespørgsmål.

De to sites er åbne for alle, der har lyst til at læse om religion og tro, så du skal have lyst til at arbejde frivilligt med religionsoplysning.

Du skal have lyst til at redigere 4-5 tekster ugentligt og derudover assistere debatredaktøren med besvarelsen af brevkassespørgsmål. Arbejdet udføres hjemmefra. Stillingen indebærer ca. 4 timers arbejde om ugen.

Du:
- behersker et korrekt dansk 
- er sprogligt stærk og ved, hvordan man holder en god tone i skriftlige debatter
- har kendskab til kristendom og religion
- har kendskab til at researche online 
- kan arbejde selvstændigt
- har lyst til at blive bedre til at redigere tekster!

Hvad tilbyder vi?
- træning i at redigere holdnings- og vidensstof 
- udvikling af din skriftlige formidlingsevne gennem feedback på redigerede artikler 
- erfaring med brug af CMS og øvrigt webbaseret formidling 

Kristeligt Dagblad stiller avisabonnement og telefon til rådighed for arbejdet.
Derudover dækker Kristeligt Dagblad udgifter til relevante bøger og kurser og inviterer til journalistiske seminarer et par gange årligt.

Send din ansøgning, vedlagt cv, eksamensudskrift og evt. anbefalinger pr. mail eller pr. brev, til:

Kristeligt Dagblad
Redaktøren for kristendom.dk og religion.dk
Tlf.: 33 48 05 00
E-mail: kristendom@kristendom.dk

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi en tekst retur, som vi vil bede dig om at redigere, så vi får et indblik i, hvad du kan.
Ansøgningsfrist: 8. august 2015 

Kristeligt Dagblad er den landsdækkende avis i Danmark, der skriver mest om tro, etik og eksistens, og avisen har et dagligt oplag på omkring 26.000 eksemplarer. Kristeligt Dagblad beskæftiger omkring 60 ansatte og har hovedredaktion i det indre København. Avisen er uafhængig af politiske partier og organisationer. 

Kristendom.dk og religion.dk henvender sig til alle, der søger oplysning om eller har interessere for kristendom og religion. Gennem baggrundsartikler, synspunkter og analyser bringer portalerne religionernes verden ud til de månedligt mere end 100.000 brugere. Sidernes fokuserer på religioners forhold til kultur, samfund og politik i dag og tilbage gennem historien.