Indvandrerpræst: Stop forfølgelsen af kristne!

Vi ser kristne og jøder, ikke alene i Mellemøsten men også her i Europa, som er under konstant frygt for islamistiske kræfter. Kræfter, hvis organisationer vi støtter i demokratiets navn, skriver sogne- og migrantpræst Massoud Fouroozandeh. Foto: Sonny Munk Carlsen Denmark

Vi oplever, at flere asylansøgere, der ønsker at konvertere til kristendom, bliver chikaneret, uden at myndighederne griber ind. Hvornår vågner vi op, spørger sogne- og migrantpræst Massoud Fouroozandeh

De forskellige religioner ud over hele verden har hver for sig forskellige påbud, forbud og tilbud! Der findes for eksempel religioner og trosretninger, som har antidemokratiske tendenser i deres "dna" eller trosretninger, som opfordrer sine tilhængere til et passivt livssyn og lignende.

Kristne forfølges på grund af deres tro
Men så er det den kristne tro, som har allerede fra begyndelsen opfordrede sine efterfølgere til at leve aktivt i verden uden frygt for dens følgende konsekvenser. Disse konsekvenser kan være af forskellige art, såvel økonomiske som sociale og dog har det mest mærkbare jo altid været, når kristne forfølges på grund af deres fredelige tro.

LÆS OGSÅ:"Sammenstød i Mellemøsten er langt fra overstået

Dhimmiprincippet er ekskluderende
Situationen er meget alvorlig og religiøse minoriteter har det fortsat svært i Mellemøsten. Dette er desværre ikke nyt i sig selv, hvis man kender lidt til islams ekskluderende dhimmi-princip.

Dhimmi er en historisk betegnelse og et islamisk princip for ikke-muslimske borgere i en islamisk stat, som under sharia-lovgivning oprindeligt blev givet til blandt andet jøder og kristne.

Dhimmi gav ikke-muslimske borgere opholdsret og mindre eller kun lempet forfølgelse til gengæld for betaling af en religiøs skat. For yderligere information, læs venligst bogen: "Global Jihad", Effatha Forlag 2012.

LÆS OGSÅ:Jihad i islam

Flygtninge trues i Europa
Men det, der er ret nyt og yderligere skræmmende i denne sammenhæng, er den forfølgelse i form af chikane, trusler, og fysiske angreb, vi nu, anno 2012, er vidner til i hjertet af de såkaldt demokratiske lande i Europa!

Jeg tænker på mange af de flygtninge og indvandrere, der er flygtet fra krig og forfølgelse, og derfor er kommet til Europa med den drøm at leve i fred og harmoni. Men desværre oplever vi, de bliver fortsat terroriseret og truet af radikale islamister. Også midt i Europas hjerte!

Trusler og vold mod konvertitter på asylcentre
Vi er vidner til flere og flere af de asylansøgere, som har mødt friheden i Europa og ønsker at konvertere til kristendom, fortsat er bange for de hårde konsekvenser, der venter dem, mens de sidder i asylcentrene sammen med andre muslimer.

Vi oplever, at flere og flere af dem, der efter en lang proces beslutter sig til at konvertere væk fra islam, efterfølgende bliver truet, banket og chikaneret, uden at lederne i centrene og myndighederne griber ind og hjælper dem.

LÆS OGSÅ:Det er farligt at konvertere fra islam

Hvornår vågner vi op?
Vi ser kristne og jøder, ikke alene i Mellemøsten men også her i Europa, som er under konstant frygt for islamistiske kræfter. Kræfter, som vi i demokratiets navn støtter også økonomisk, så deres organisationer kan have lige vilkår som alle de øvrige demokrativenlige foreninger og organisationer!

Så nu er der kun et spørgsmål tilbage: Hvornår vågner vi op? Og hvornår nok er nok?

Massoud Fouroozandeh er sogne- og migrantpræst og panelist ved religion.dk.