Islam påvirker et lands udvikling

En uhyggelig kendsgerning er, at muslimerne sad på magten i Indien i 900 år, men nu udgør de den fattigste befolkning i Indien, skriver Dhamu Chodavarapu. - Foto: Foto: sxc.hu

Se på Indien. Før muslimernes ankomst var det verdens rigeste land. Er det det, man ønsker i Danmark, spørger hindu Dhamu Chodavarapu

Når man ser i nyhederne, at en mand har forsøgt at torpedere Hollands Dronnings bus, så tænker man lige med ét, at han må være muslim, velvidende at ikke alle muslimer er terrorister, men med en forankret mistro om, at alle terrorister er muslimer. Det er verdens scenario.

Christina Aggers interviewdilemma i Kristeligt Dagblad, mellem Søren Espersen (DF) og Naser Khader (K) afspejler det samme verdensbillede.

Ta på studietur til Indien
Jeg foreslår at begge de herrer tager en studietur til Indien og ser, hvordan det indiske samfund politisk fungerer. Mere end 62 år efter uafhængighed og selvstyre formår det indiske demokrati ikke at oparbejde et uniformt homogent samfund. Der er ingen fælles værdier, hver har sin lovgivning afhængig af sin religion. Alle politikere er uhyggeligt bange for at røre det mindste ved minoriteters rettigheder.

En folkevalgt indisk minister har i åben forsamling udlovet en dusør på millioner af kroner for at dræbe den tegner, der tegnede Muhammed for Jyllands Posten. Det får ingen konsekvenser for ham. Overhovedet ikke. Han rejser hele Indien rundt og holder foredrag. Ingen tør sige noget til ham, fordi han tilhører en minoritet.

En anden ung politiker udtaler sig aggressivt mod regeringspartiets forkælede behandling af muslimer, som var/er deres stemmekvæg. Han blev sat i fængsel, under national security act som bruges mod terrorister, fordi staten mente, han provokerer til religiøs uro.

En uhyggelig kendsgerning er, at muslimerne sad på magten i Indien i 900 år, men nu udgør de den fattigste befolkning i Indien. Og muslimske lande som Pakistan og Bangladesh, som oprindeligt var en del af Indien, er de fattigste lande i verden.

Det må nødvendigvis afspejle, hvordan islam som religion påvirker politik, samfunds- og personlig- udvikling. Indien var verdens rigeste land før muslimernes ankomst.

Ønsker vi parallelsamfund i Danmark?
Er det det, man ønsker i Danmark, et samfund med parallelsamfund? De værdier, som det danske samfund har opbygget, skal de ende på et museum?

Det er uforståeligt, at 53 % herboende muslimske unge mænd ikke har lært at sætte pris på det samfund, de bor i, men har værdier fra andre verdensdele, der hører til en anden tid. Det er skræmmende, at 20 % af dem går ind for sharialov og 20 % for religiøs censur. Hvor går vi hen?

Naser Khaders påstand om, at Søren Espersen går islamisternes ærinder ved at påpege nogle ting og Anders Samuelsen (LA) barnlige krav om at afvise Hollænderen Gert Wilders, er den forvænnede attitude. Den beskyttende, forvænnede og vattede attitude har skabt en atmosfære, hvor 53 % unge muslimer ikke har respekt for åbne og frie samfundsværdier.

Naser Khader giver magthaverne skylden. Det er at hænge smed for bager. Magthaverne udnytter den magt, der tildeles dem af religionen i kraft af censur, mental analfabetisme, tillukkede familieforhold med ikke tidssvarende afstumpede tanketomme værdier. Der er en opgave for Naser Khader og Anders Samuelsen at rette op på det forhold, i stedet for at angribe en budbringer, som påpeger de misforhold.

Religion i et frit og åbent samfund er gødning, hvor værdier gror.

Dhamu Chodavarapu er hindu og samfundsdebattør