Vi tager meget skarpt afstand fra aktionen mod Lars Hedegaard

Selvom vi ikke er enige med Lars Hedegaards holdninger og udtalelser om islam og muslimer, så kan vi aldrig nogensinde acceptere voldelige eller terroristiske handlinger, skriver imam Kassem Rachid. Foto: Privat

Imam Kassem Rachid opfordrer danske muslimer til at acceptere gældende lov i Danmark og respektere de demokratiske værdier

På vegne af alle de moderate og tolerante muslimer i Danmark, og på egne vegne som fungerende imam i flere moskeer i både Danmark og i Tyskland, fordømmer vi meget kraftigt terroraktionen imod Lars Hedegaard.

LÆS OGSÅ: Drabsforsøg på islamkritisk debattør udløser skærpet sikkerhed

Selvom vi ikke er enige med hans holdninger og udtalelser om islam og muslimer, så kan vi aldrig nogensinde acceptere voldelige eller terroristiske handlinger.

Vi tager meget skarpt afstand fra en sådan aktion. Samtidig opfordrer vi alle muslimer i Vesten og især i Danmark til at opføre sig efter islams skrifter, som benægter al slags vold og terror.

LÆS OGSÅ: Lars Hedegaards kontroversielle udtalelser

Muslimerne skal acceptere den gældende lov og respektere de demokratiske værdier, som det danske samfund er betegnet med.

Kassem Rachid er imam, tolk og panelist ved religion.dk